Onze topstylisten


Charlotte Blom | Hairstylist

 

Al vanaf jongs af aan is Charlotte gefascineerd door het kappersvak. Vanaf haar 18e knipt, styled en kleurt ze haar klanten met veel passie en enthousiasme. Het is voor haar een uitdaging om mensen te overtuigen dat het haar altijd mooier en beter kan. In de afgelopen jaren heeft Charlotte gewerkt in verschillende gerenommeerde salons, vaktechnische trainingen gegeven en les gegeven op een MBO kappersopleiding. Na dit laatste besefte zij dat haar passie ligt bij het mooi maken van mensen. Dit geeft haar voldoening en komt haar creativiteit het best tot uiting.

In haar loopbaan heeft Charlotte geleerd om de wensen van haar klanten op de juiste manier te interpreteren, dit vindt zij het allerbelangrijkst. Hier ligt volgens haar dan ook “het geheim van de smid”. Je kunt wel netjes recht knippen maar dat is in dit vak echt niet voldoende. Daar is meer voor nodig: goed vakmanschap, inzicht, de juiste producten en niet te vergeten ervaring! Charlotte besteedt haar volledige aandacht aan haar klanten en adviseert graag bij de juiste keuze van het kapsel. Een kapsel dat bij uw haar, huid, gezichtsvorm en persoonlijkheid past.

 

Annica de Wissel | Hairstylist

 

In een oud vrienden boekje van Annica stond: wat wil je later worden? In grote letters, KAPSTER!!! Hoe grappig is dat! Annica was altijd wel bezig met het haar van de poppen, geen pop die nog veel haar heeft.

Charlotte en Annica hebben bij elkaar in de klas gezeten op de opleiding en hebben daar beide hun allround diploma gehaald. Daarna heeft Annica bij verschillende salons gewerkt en daar ook vaktechnische trainingen gevolgd. Het belangrijkste in dit vak is volgens haar het communiceren met de klant en dus heel goed luisteren en observeren. Je leert daardoor heel snel wat bij iemand wel of niet past. Annica wordt altijd erg vrolijk als iemand helemaal happy de deur uit gaat en haalt daarvoor dan ook het onderste uit de kan. "Dan pas heb ik mijn werk goed gedaan en dat geeft voldoening. Dat is toch het beste aan mijn vak...? Mensen blij maken!"

Miles van de Paverd | Stagiar

 

Miles zit op dit moment in zijn laatste leerjaar van het Beautycollege. Hij volgt de modules voor het Heren én Damesvak.

De meeste examens zijn inmiddels positief afgerond en leert hij bi ons de laatste handelingen voordat hij zichzelf Hairstylist kan noemen.

Sandra Vermeulen & Lotte Veltman | Eigenaresses

 

Sandra en Lotte hebben gezamenlijk ook nog een zonnestudio en afslankstudio gevestigd in hetzelfde pand van BeautyPlaza. Een hairstudio kon daar gewoon niet ontbreken en zo is begin 2018 HairPlaza geboren. Beide dames zijn geboren voor het ondernemerschap en gaan enkel voor kwaliteit. 

  

© 2019 HairPlaza - Hairstudio Montfoort